Borgmoeren ter voorkoming van lostrillen

2 min gelezen

Dit zijn veelal zeskantige moeren met een kunstof ring (zoals bijvoorbeeld nylon). Deze kunstof ring (‘binnenkraag’),voorkomt dat de bout los trilt. Deze borgring zet zichzelf vast als je de bout aandraait. Pas wel op dat je de borgring niet beschadigt bij het vastdraaien en het losdraaien. Als de de borgring eenmaal beschadigd is verliest het wrijving en kan de borgmoer losraken. Als je van tevoren al weet dat je de moer vaak zal moeten los- of vastdraaien, dan kan je beter kiezen voor een andere oplossing, zoals een borgmoer die in zijn geheel van metaal gemaakt is. Deze borgmoer is ook beter bestand tegen hitte. Borgmoeren gebruik je altijd in combinatie met metrische bouten, zoals bijvoorbeeld een slotbout of een zeskantbout.

Bevestigingsexpert.nl verkoopt diverse soorten borgmoeren

Bij Bevestigingsexpert.nl kan je wel 32 soorten borgmoeren kopen in allerlei soorten en maten. Zij hebben borgmoeren van staal, roestvrij staal en verzinkt staal. De diameter varieert van drie tot en met dertig millimeter. Bevestigingsexpert.nl garandeert kwaliteit tegen een redelijke prijs en zijn kunnen direct uit voorraad leveren. Voor 16:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Zo hoef je nooit lang te wachten en kan je snel verder met je klus. Is het niet wat je wilde? Dan heb je veertien dagen bedenktijd. Kortom: Bevestigingsexpert is de beste partner die je maar kan wensen voor jouw klus.

Heb je hulp nodig?

Op de website van Bevestigingsexpert.nl heb je alle informatie die je nodig hebt al overzichtelijk bij elkaar. Toch kan het zijn dat je nog vragen of twijfels hebt. Schroom dan niet om gebruik te maken van hun jarenlange ervaring en bel ze of stuur ze een e-mail. Door hun enorme kennis en ervaring kan Bevestigingsexpert.nl je bij elke klus het juiste advies geven.