Contra Expertise Brandschade nodig?

2 min gelezen

Schade door brand zit niemand op te wachten natuurlijk. Wanneer dit je overkomt, dan wil jij graag dat alles zo snel mogelijk wordt verholpen. Maar wat nou als jouw verzekeraar de kosten niet volledig of gewoon helemaal niet wilt dekken? Dan komen de kosten op jouw eigen en dat kan nogal prijzig worden. Weet jij zeker dat je meer kunt verhalen op de verzekering en wil jij hier graag meer over te weten komen? Dan raad ik je aan om eens op de website van Contra Expertise Brandschade te kijken. Zij komen graag bij jou langs om de schade te bekijken. Ook het opruim- en herstelwerkzaamheden zijn mogelijk.

Een goede ondersteuning is van belang

Wanneer je last hebt gehad van een brand in of nabij jouw woning, dan baal je waarschijnlijk als een stekker. De nachtrust is verstoord en overdag ben je hier alleen maar mee bezig. Als je er dan ook nog eens achterkomt dat de verzekering niet alles wilt dekken, dan werkt dit natuurlijk niet in het voordeel. Hierdoor is het belangrijk om een onafhankelijke partij in te schakelen. Zij komen vervolgens bij jou langs om de schade te bekijken en hier alle mogelijkheden voor op tafel te leggen.

Duidelijke kennis en een goede inspectie

Een eerlijke en duidelijke inspectie is sowieso aan te raden. Als er een expert vanuit de verzekeringsmaatschappij moet komen, dan is het maar gissen of dat alles eerlijk verloopt. Met een onafhankelijke partij hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Contra Expertise Brandschade is totaal niet afhankelijk van een maatschappij en gaat voor het beste resultaat. Zij komen bij je langs om alle schade te noteren en dan gaan zij aan het werk voor je. Het belangrijkste hiervan is dat de schade wordt genoteerd en zij zullen kijken wat er nog meer te halen valt bij de verzekering. Wel zo prettig om te weten dat zij hier voldoende kennis in hebben. Zo hebben zij voorheen al meer kunnen vorderen vanuit de verzekering. Dit terwijl er werd gezegd dat er niks werd uitgekeerd.

In alle gevallen hoop ik natuurlijk dat je dit nooit zult overkomen. Brand in je eigen woning is nu eenmaal het ergste wat je maar kunt overkomen. Neem sowieso een kijkje op deze website en laat je inlezen met wat zij eventueel voor jou kunnen doen.