De Mezzanine is een goede keuze

1 min gelezen
Mezzanine

Het was nog niet zo makkelijk om een goede oplossing te bedenken voor mijn opslag probleem. Gelukkig vertelde een oude vriend van mij, mij over de Mezzanine vloer van het bedrijf Anera. Zij hadden allemaal hele handige oplossingen bedacht die perfect waren voor een pand wat heel erg hoog is. Wat een geluk want mijn pand heeft toevallig echt een heel hoog dak. Toen ik vorige week ergens koffie zat te drinken op terras kwam ik die ene vriend tegen. Wij hadden elkaar al heel lang niet gezien dus wij hadden heel wat bij te praten. Hij was ook een eigen bedrijf begonnen en hij had na een tijd het zelfde probleem als mij. Het was fijn om met iemand te praten die snapte waar ik tegen aan liep. 

Mezzanine

Erg vriendelijk

Toen ik het zelfde bedrijf benaderde waar mijn vriend zijn Mezzanine vloer vandaan had, kreeg ik een vrouw aan de telefoon die een zeer vriendelijk stem had. Zij vertelde mij dat zij alle producten die zijn verkopen in hun eigen fabriek maken. Daardoor kunnen zij garanderen dat alles van tot kwaliteit is gemaakt. Toen ik haar vertelde dat ik mijn magazijn wel een afwijkende vorm had zij zei dat dat geen probleem was. zij maakte namelijk ook echt dingen op maat als de klant speciale wensen had. Dat was heel fijn om te horen. Wij maakte gelijk een afspraak om de opties te bespreken en te kijken hoe ik optimaal gebruik zou kunnen maken van mijn eigen opslagruimte. 

Mezzanine