Een comfortabele woning vinden

2 min gelezen
huis te koop tegelen

Wil je graag in het centrum van Tegelen wonen, of ben je op zoek naar een woning net buiten het centrum? Voor een huis te koop Tegelen hoef je gelukkig niet heel erg ver te zoeken, bij Hauzer & partners zijn er leuke en mooie woningen te koop in Tegelen. Of je nu een mooi appartement zoekt in een nieuwbouwcomplex, of een mooie vrijstaande woning welke al wat ouder is. Kopen is niet perse nodig, er zijn ook huurmogelijkheden als kopen te kostbaar is. 

Leuk wonen in het centrum

Vind je het leuk om in het centrum van Tegelen te wonen, dan ben je verzekerd van een gezonde mix van nieuwbouw appartementen en oudere woningen. Voordeel hiervan is ook dat er koop en huurwoningen zijn, een huis te koop Tegelen is dus heel goed mogelijk. In het centrum heeft Hauzer & Partners ook een mooi gevarieerd aanbod van huizen. Maar ook buiten het centrum zijn bijvoorbeeld twee onder een kap woningen te koop, kortom voor ieder wat wils.

huis te koop tegelen

Ook buiten Tegelen woningen te koop

Zoek je een woning buiten Tegelen dan ben je hier ook aan het goede adres, heb je een woning welke verkocht moet worden dan kun je ook gebruik maken van de verkoopmakelaar. Op deze manier hoef je dus niet naar een andere makelaar toe, het complete proces is in goede handen bij Hauzer & Partners. Voor hypotheken is er ook een speciale afdeling, zij helpen je voor de beste en voordeligste hypotheek om in de toekomst ook comfortabel te kunnen blijven wonen.