Een goed adres voor interieuradvies Gouda

1 min gelezen

Bij + Light & Living ben je aan het juiste adres voor een goed interieuradvies Gouda. Annelies Havinga van Annelies Woonadvies en Constance Dolmans van Serendipity Interiors. Zijn twee enthousiaste dames met jarenlange passie en ervaring op het gebied van woninginrichting. Niet voor niets hebben wij hun hulp gevraagd met de inrichting van onze woonkamer. Zij hebben zoveel kijk en ervaring, dat het voor hun een kleinigheidje is om in onze woonkamer meer sfeer te creëren. Omdat ikzelf wel eens meubels ontwerp weet ik een beetje hoe onze kamer eruit moet gaan zien. Maar meer dan ontwerpen ben ik nog niet gekomen, daar laten wij professionele mensen mee aan de slag gaan.  

Gezellige ruimte

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt bij + Light & Living voor een interieuradvies Gouda is er iemand bij ons thuis geweest. Deze heeft alles bekeken en opgemeten. Daarna hebben wij een afspraak gemaakt om een impressie te krijgen wat er zoal te koop was aan meubels en accessoires. 

Het resultaat is indrukwekkend, eindelijk voelen wij ons weer thuis in ons eigen huis. Doordat er nu meerdere hoekjes zijn gemaakt met zitjes is het nu gezellig om ’s avonds een boek te pakken en in één van deze hoekjes plaats te nemen.