Een sfeervolle lichtinval met behulp van plissé gordijnen

2 min gelezen

Droom je van een prachtig natuurlijk verlichte woonkamer zonder daarbij privacy in te moeten leveren? Dat is erg begrijpelijk. Vaak worden er gordijnen of luxaflex voor het raam gehangen om zo beschutten te creëren tegen blikken van buitenaf. Helaas houden zulke constructies over het algemeen erg veel natuurlijk daglicht tegen. Met plissé gordijnen krijg je precies het resultaat waar je naar op zoek bent. Niet alleen bieden ze je namelijk beschutting tegen langslopende mensen, ze laten ook nog eens het daglicht door. Een win-winsituatie dus als je het ons vraagt. Waar wacht je nog op?

Zowel verduisterend als lichtdoorlatend

Maar ook voor personen die juist wel op zoek zijn naar verduistering zijn plissé gordijnen een ideale oplossing. Ze zijn namelijk te koop in allerlei verschillende soorten. Bij Cirluna bieden we je de keus tussen verduisterende en lichtdoorlatende exemplaren. Vervolgens kun je ook kiezen uit twee verschillende systemen. Bij het standaard systeem kun je het gordijn enkel van boven naar beneden uitschuiven. Bij het top down bottom up plisse systeem kun je de stof echter ook boven losmaken waardoor je de plissé stof precies zo positioneren als jij wilt. Bijvoorbeeld wanneer er net een straal zonlicht in je gezicht schijnt.

Plissé gordijnen op maat

Heb je besloten om je interieur te verrijken met een stel plissé gordijnen? Dan ben je bij Cirluna.nl aan het juiste adres. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om ze zo te laten fabriceren dat ze volledig aan al jouw wensen voldoet. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten stoffen: van lichtdoorlatend tot verduisterend tot siermotieven, vanalles is mogelijk. Uiteraard kun je daarnaast ook kiezen uit vele verschillende kleuren gordijnen. Op Cirluna.nl vind je een groot kleurenpalet waar je een keuze uit kunt maken. Zit er geen kleur bij die aan jouw verwachtingen voldoet? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Graag kijken we samen met je of er nog meer mogelijkheden zijn.