Een Solid Surface bad is allang niet meer zo prijzig!

2 min gelezen

Een solid surface vrijstaand bad kan de complete look van uw badkamer veranderen. Een vrijstaand bad is erg modern en trendy en is allang niet meer zo duur als eerst. U kunt de solid surface baden voor de beste prijs bij Sanitair33.nl verkrijgen. Een solid surface vrijstaand bad heeft een gladde oppervlakte en het is erg sterk. Zo kunt u het bad erg dun verkrijgen. Het bad blijft tientallen jarenlang in topconditie en het ziet er (naar mijn mening) ook veel mooier uit. Kies dus voor een vrijstaand bad van solid surface voor een moderne, prachtige eindresultaat voor een schappelijke prijs.

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat u solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Bent u een beetje handig? Dan kunt u het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wilt u solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent dus ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt u het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfelt u of solid surface geschikt is voor u? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en u zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.