Esco vloeren

2 min gelezen
vierkante tegels

Maak kennis met Esco Vloeren. Een dan de grootste vloerenspecialist in Europa. Het is hier mogelijk om te kunnen slagen voor een zeer mooie vloer voor in de woning of bedrijf. Online kan je al diverse mogelijkheden bekijken, maar in de showroom zal je van de ene in de andere verbazing vallen. Hier is zoveel moois te zien, daar moet je echt de tijd voor nemen. Door diverse verschillende modellen te maken en technieken die dit bedrijf hanteert is elke vloer weer een uniek geval. Vooral de modellen die door middel van milieuvriendelijke verouderingstechniek zijn ontworpen zijn erg mooi.

Gezellig wonen

Groot assortiment Esco Vloeren

Alle vloeren die je hier kan kopen zijn van zeer sterk materiaal. Ze zijn goed schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Ook voor laminaat ben je hier aan het juiste adres. Zij verkopen hier wel 200 verschillende soorten, allemaal kwaliteitslaminaat. Niet voor niets worden hier garanties op gegeven van wel 25 jaar.

Mijn voorkeur ging uit naar een tegel vloer. Lekker makkelijk in onderhoud en in diverse soorten te verkrijgen. Samen met een goede vriend ben ik nar de showroom gegaan. Online had ik al een mooie vloer gezien, maar ik wilde deze met eigen ogen bekijken. Tijdens het bezoek aan deze showroom kwam er zoveel mooie vloeren op mijn pad, dat het heel moeilijk werd om hier een keuze uit te maken. Uiteindelijk is de keuze op een tegel gevallen met de afmetingen va 60 x 60 cm. Deze waren uit voorraad leverbaar, zodoende kon ik deze snel in mijn woning laten leggen.

tegels