Hebben jullie de lifestyle meubels van Wortman al eens gezien?

1 min gelezen
banken

Een aantal weken geleden ben ik per abuis bij Wortman terecht gekomen en daar heb ik super leuke lifestyle meubels gezien! Het ging eigenlijk om een complete inrichting. Werkelijk van een eettafel tot een bankstel en een tv kast bijvoorbeeld. Ik heb zelfs de neiging gehad nieuwe spullen te kopen die wij niet eens nodig hebben! Zoals een servies kast bijvoorbeeld. Daar heb ik altijd al een zwak voor gehad, maar wij gebruiken het nou eenmaal niet. In de keuken hebben wij voldoende kastjes om al het servies kwijt te kunnen. Dus het zou aardig onzinnig zijn toch zo’n kast te kopen. Hoe dan ook, ik kon het niet laten toch het een en ander te kopen en daar ben ik nu erg gelukkig mee. Bij Wortman heb je namelijk altijd super goede kwaliteit en als je op de koopjes let heb je nog een mooie deal te pakken ook!

 

banken

Mooi interieur gekocht

Uiteindelijk heb ik een mooi nieuw interieur gekocht. Althans, een tafel en een bankstel dat goed past bij onze huidige meubelen. Wij houden er niet zo van in alles de zelfde stijl te hebben, dus heb ik gevarieerd met kleuren en soorten hout. Nu is het een prachtig geheel geworden! Onze lifestyle meubels werden al gauw geleverd en zijn in perfecte staat. Beter had ik niet kunnen wensen voor de prijs die wij betaald hebben. Echt een aanrader dus, winkelen bij Wortman. Wie komt daar ook wel eens? En hebben jullie de website al gezien?

 

banken