Horecaparasols van top kwaliteit

2 min gelezen

De horecaparasols van Xterior zijn van absolute topkwaliteit. Sinds ik een horeca bedrijf heb dacht ik ook van ja ik moet wel een mooi terras hebben en die heb ik natuurlijk dan ook aangelegd. Om het terras en alles er omheen compleet te maken heb ik ook horecaparasols gekocht want dat vond ik ook van groot belang, het moet natuurlijk buiten ook weer niet te warm zijn. In eerste instantie kon ik niet goed vinden waar ik goede parasols kon kopen maar na goed zoeken op het internet vond ik een goed bedrijf die ze verkocht.

parasols

 

Het bedrijf

Het bedrijf waar ik uiteindelijk terecht kwam voor de parasols is Xterior. Zij hebben de beste kwaliteit parasols in huis en dat tegen een lage prijs. Ik twijfelde wel eerst omdat de prijs zo laag was maar na goed advies te hebben gevraagd kreeg ik toch de mooie parasols voor een lage prijs en ze vertelde me dat het van absolute top kwaliteit was. Ook vertelde ze me dat de dure parasols vaak van hetzelfde merk zijn maar dat die bedrijven veel meer winst marge erop zetten dan dat zij doen. Daarom weet ik zeker dat ik de beste kwaliteit heb gekregen van Xterior. Zij hebben ook de parasols bij mijn bedrijf gebracht en neergezet, om een parasol open te maken en uit te klappen is niet veel techniek vereist want het is eigenlijk heel erg makkelijk. Daarom raad ik iedereen die een parasol nodig heeft aan een parasol te kopen via Xterior want dan krijg je de beste kwaliteit met je product.

parasol

Meer berichten