Inspiratie voor houten tuinmeubelen voor in de tuin

2 min gelezen
teakhouten tuinbank

 Doe hier inspiratie op voor houten tuinmeubelen en jouw tuin wordt een paradijs!

De meeste mensen zijn dol op het aanpakken van hun huis. Een nieuw schilderijtje daar, een leuk bijzettafeltje hier, en je huis ziet er weer uit om door een ringetje te halen. Dit is echter wel vrij standaard. Deze woonaccessoires heeft bijna ieder gezin of ieder stel in zijn of haar woning. Dit maakt het minder authentiek. Het is belangrijk dat jouw woning jouw karakter en normen en waarden reflecteert. Dat alles wat erin jouw woning staat of hangt, ook echt volledig bij jouw stijl past. Je kan genoeg inspiratie opdoen dankzij woonprogramma’s en tijdschriften. Wat er echter in dit soort programma’s en tijdschriften vergeten wordt, is de tuin. Je brengt in de zomer veel tijd door in je tuin, en het is zonde als deze er maar slap bij ligt. Kan jouw tuin ook wel een opknapbeurt gebruiken? Lees hieronder hoe jij met houten tuinmeubelen een voortreffelijke tuin kan creëren. Een unieke tuin die nog niemand heeft. Een tuin die jouw eigen karakter reflecteert, dat wil toch iedereen?!

 Jij kan ongelooflijk trots zijn op jouw toverachtige teakhouten tuinbank!

Een teakhouten tuinbank is een onmisbaar item voor een duurzame en stijlvolle tuin. Teakhouten meubels zijn onwijs duurzaam en gaan lang mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over enige vorm van erosie, want dit materiaal is onwijs goed beschermd tegen harde wind en regen. Het is Aziatisch hardhout en het voelt van nature wat vettig aan. Deze extra laag zorgt voor de lange houdbaarheidsdatum. Ideaal! Een teakhouten tuinbank is erg leuk om in je tuin te plaatsen. Het zorgt voor een klassiek en romantisch plaatje!

teakhouten tuinbank

 Een houten hangmat: zoiets heb je nog nooit gezien!

Een houten hangmat is een heel origineel meubelstuk. De meeste hangmatten zijn van plastic of kunststof. Dit is best wel standaard. Een hangmat van hout ziet er onwijs stijlvol uit. Je krijgt er gelijk Ibiza vibes van. Als je dus graag op een eiland vertoeft in de zomer, krijg je nu de kans om de zomer in huis te halen door een houten hangmat in jouw tuin te plaatsen. Een echte aanwinst voor in je tuin!