Kleinveeservice heeft de beste volieregaas

2 min gelezen
Kleinveeservice

Doordat de vogelkooi van mijn vader helemaal verwoest was bestelde ik bij Kleinveeservice nieuw volieregaas. Mijn vader was gek op vogels en had een paar hele bijzondere exemplaren in zijn bezit. Hij was daarom ook erg trots op de dieren die hij in zijn verzameling had. Helaas is er afgelopen week bij hem ingebroken. De dieven hebben al het gaas kapot geknipt en een poging gedaan om zijn vogels te stelen. Hij kon niet geloven dat iemand zoiets zou kunnen doen. Tot zijn grote verdriet was ook zijn lievelingsvogel meegenomen. Om hem te troosten besloot ik om de kooi weer te laten maken. Deze keer ging ik opzoek naar gaas van een hele hoge kwaliteit. Het werd mij aangeraden om een dikke draaddikte uit te kiezen.Kleinveeservice

Kleinveeservice

Een nieuwe kooi

Mijn vader was erg blij toen de bestelling binnenkwam van Kleinveeservice. Zo kon zijn voliere eindelijk hersteld worden. Samen met een vriend vervingen wij al het oude kapotte gaas voor het nieuwe gaas. Het was best een hele klus, maar het eindresultaat mocht er dan ook zeker zijn. De kooi was weer zo goed als nieuw. Samen met mijn vader gingen we opzoek naar nieuwe vogels die hij erin kon plaatsen. Een paar dagen later belde hij mij op om mij te vertellen dat hij een unieke vogel had weten te kopen op een beurs. Ik was blij dat mijn vader weer plezier had gevonden in zijn hobby. Ik was erg tevreden over het volieregaas wat ik besteld had. Ik raad het bedrijf aan iedereen aan!