Laminaat herstellen op de juiste manier?

2 min gelezen
Laminaat herstellen

Laminaat herstellen, kan dit eigenlijk wel? Je hebt net een nieuwe pand gekocht. Echter vind je het onwijs zonde om de vloer volledig te vervangen? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om het te herstellen. Bij Dr. Vinyl ben je aan het juiste adres wanneer je hier naar op zoek bent. Het prettige hiervan is toch echt het feit dat de kosten altijd voordeliger zijn dan dat je het geheel doet vervangen.

Laminaat herstellen

Toen wij onze woning hadden gekocht waren wij verliefd geworden op de vloer. Die zag er uniek en zeer robuust uit. Iets wat echt perfect bij ons past. Pas op het moment dat wij de sleutels hebben gekregen van onze woning merkte wij de schade op. De vloer zag er namelijk niet bepaald mooi uit om hier onze meubilair op te zetten. Het vervangen van de vloer zou voor ons te prijzig worden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere mogelijkheid.

Laminaat herstellen door Dr. Vinyl

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken en al vrij snel kwam ik op de bovenstaande website uit. Bij dit bedrijf las ik voldoende informatie waardoor het herstellen van het laminaat een stuk voordeliger is dan het vervangen. Zo ben ik een offerte op gaan vragen bij dit bedrijf. In een mum van tijd kreeg ik deze ingevuld retour en was ik verbaasd van de voordelige prijs die ik had gezien. Ik had er dan ook voor gekozen om akkoord te geven op de offerte. Zo werd er een definitieve datum gepland waar zij vervolgens aan de slag gingen.