Meer informatie ga naar de website

1 min gelezen

Ik had samen met mijn vriendin een aantal maanden geleden een woning gekocht in Bemmel. De woning moest echter wel verbouwd worden. We hadden in een paar maanden tijd de keuken, badkamer en de slaapkamer verbouwd. We hadden een groot ligbad laten plaatsen,we hadden een nieuwe keuken laten plaatsen omdat de keuken die er voorheen in zat erg verouderd was en in de slaapkamer hadden we nieuwe vloerbedekking laten leggen. We wilde het terras in de achtertuin echter nog wel laten vervangen. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen van een vriend van mij die zijn vloer in de zijn woonkamer net had laten vervangen door een bedrijf bij ons in de buurt. Onder de Facebook post stond ga naar de website voor meer informatie. Door middel van deze link werd ik doorverwezen naar de website van Tegelzetbedrijf Gelderland.

Ga naar de website voor meer informatie

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf precies aanbiedt en wat ze willen bereiken. Ze bieden onder andere de mogelijkheid aan om een aankoop te doen van een vloer met vloerverwarming. Bij elk product stond erg veel informatie vermeld zodat je de beste keuze zou kunnen maken. Nadat ik alle informatie had gelezen ging ik over tot een aankoop van een nieuw terras.