Metaalbewerking Oudenbosch gezocht!

1 min gelezen

Geschikte Metaalbewerking Oudenbosch gezocht voor het te realiseren project van ons! Wij willen maar al te graag nieuwe eettafel aanschaffen, echter leek het ons veel leuker om dit zelf te ontwerpen! Natuurlijk dien je hier goed rekening mee te houden met het ontwerp aangezien niet ieder bedrijf hierop zit te wachten toch? Onze zoektocht op het internet leidde ons dan ook naar de website van Additek! Dit bedrijf biedt immers aan dat het wel degelijk mogelijk is en dan ook nog eens een stuk voordeliger als wat we elders hebben gezien.

Ron-De-Rijk-Box-Binnen-kopie-768x1024-225x300

Dit las bedrijf weet immers maar al te goed hoe leuk het is om met metaal te mogen werken, dit doen ze dan ook maar al te graag voor je! Sinds wij bij hun terecht zijn gekomen hebben we nog wel verder gekeken of dat we het elders goedkoper konden krijgen, al leek dit ons al vrij onwaarschijnlijk!

Telefonisch gesprek

Tijdens ons telefonisch gesprek met dit bedrijf werd duidelijk dat het maken van een afspraak aan te raden is. Zo kan je dan een stuk duidelijker je wensen op tafel leggen en wordt er ook gelijk bekeken of dat het mogelijk is of niet. Onze afspraak hebben wij gelukkig vorige week al gehad en hierin is gewoon duidelijk geworden dat alles mogelijk is wat wij graag willen in onze eettafel! Metaalbewerking Oudenbosch raad ik dan ook aan om dit door Additek te laten uitvoeren! Kwaliteit in een aantrekkelijke prijs. 

DSC04273-1024x768-300x225