OB en P is de beste ongedierte bestrijder

1 min gelezen
OB en P

Het is natuurlijk vreselijk als jij ongedierte in jouw huis aantreft, helaas is dat mij laatst overkomen. Toen ik het ontdekte heb ik gelijk online een bedrijf opgezocht die mij hier mee kon helpen, zo kwam ik bij OB en P terecht. Zij zijn de allerbeste ongedierte bestrijders van het land volgens vele reviews, die ik op het internet was tegen gekomen. Toen ik dat las, wist ik gelijk dat ik hen wilde inschakelen. Het beestje wat ik ontdekt had bleek een boktor te zijn. Het zat in de houten balken die zich op de zolder bevonden. Mijn zoontje wilde namelijk wat speelgoed van zolder halen. Omdat hij nog net wat te jong was om het zelf te pakken, klom ik even voor hem naar boven. Toen ik daar wat gaatjes in de balk aantrof, riep ik gelijk mijn man erbij.

OB en P

Wat een top service

Het internet had geen woord gelogen, want OB en P was naar mijn mening inderdaad de beste ongedierte bestrijder van het land. Toen ik hen opbelde met de vraag of zij langs konden komen, stond er gelijk de volgende dag een medewerker voor de deur. Hij ging de situatie eerst even bekijken om vast te kunnen stellen om welk dier het ging. Hij zag binnen een paar seconden gelijk dat het de boktor was, die zich in mijn hout had gevestigd. Samen met de man maakte ik een afspraak om het te laten verwijderen. Nog geen week later was het hele probleem opgelost.

OB en P