Op zoek naar leuke woonaccessoires in Amersfoort

1 min gelezen

Voor mijn huisje ben ik altijd op zoek naar leuke woonaccessoires Amersfoort. Nu heb ik een leuke zaak gevonden, waar ik mij hart kan ophalen. Hier verkopen zij zoveel leuke dingen dat ik vaak met veel en veel meer spullen thuis kom dan ik nodig had. Dit bedrijf heet Blu Interior Design, dit is een meubelzaak waar je terecht kunt voor al je wensen op het gebied van woninginrichting, zoals:

  • meubels, zoals stoelen, banken, tafels groot en klein;Meubelwinkel Amersfoort
  • lampen;
  • gordijn- en meubelstoffen
  • vloerkleden;
  • behang;
  • de leukste accessoires, zoals kussens, grand foulards, ingelijste antiek prenten en Chinees porselein.

 

 

Genoeg keuze

Afgelopen weekend ben ik  weer eens een keer op zoek gegaan naar leuke woonaccessoires in Amersfoort. Behalve leuke kussens en grand foulards heb ik ook een leuk behang gekocht. Dit behang wil ik in mijn woonkamer hebben om zo een gezellige sfeer te krijgen. Ook heb ik hier een mooie bank gezien, maar daar wil ik nog even over nadenken. 

Ben je ook op zoek naar leuke spullen voor in je woning, neem dan eens een kijkje in de winkel van Blu  Interior Design. En mocht je op de één of andere manier geen keuze kunnen maken, vraag dan aan één van de vriendelijke medewerkers om je te helpen.