Pennisetum alopecuroides Hameln nu beschikbaar!

1 min gelezen
Pennisetum alopecuroides 'Hameln'

Ben jij op zoek naar mooie planten of bomen om je tuin helemaal af te maken? of vind je je tuin nog een beetje leeg? Dan is het goed om na te denken over Pennisetum alopecuroides Hameln. Dit is siergras wat je ideaal kan gebruiken op jouw terras of tuin. Het geeft een leuke en zomerse vibe aan je tuin. Je kan het ook gebruiken als bodembedekker. De meeste mensen gebruiken het daarvoor. Dit gras wordt ongeveer 70 tot 80 centimeter groot en heeft smalle bladeren.

Pennisetum alopecuroides 'Hameln'

Hoe bloeit hij?

Van juli tot september bloeit de plant met een lichtbruine tot lichtroze bloemen, vanaf daar tot diep in de winter verkleuren de bloemen in een zilverwitte kleur. In de herfst worden de groene bladeren geel groen waardoor je ook een herfstsfeer krijgt in je tuin. Wil jij optimaal genieten van Pennisetum alopecuroides Hameln en alle kleuren die dit gras mee brengt. Het gras is winterhard en kan goed blijven tot -7 graden.

Ben jij geïnteresseerd in dit soort gras? Die weinig onderhoud nodig heeft en in veel kleuren kan veranderen? Dan is dit perfect voor jou! Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de site.