Prachtig en natuurlijk badmeubel

2 min gelezen
eiken badkamermeubel

Waar voorheen kunststof badmeubels er in trek waren, is dit vandaag de dag een eiken badkamermeubel. Vroeger werden de meubels gekocht door mensen die wat meer te besteden hadden, tegenwoordig zijn de meubels van eiken voor iedereen betaalbaar. Door leuke combinaties te maken met een blad, stel je een uniek meubel samen die perfect past in jouw badkamer. Ook met de modellen zit het wel goed, er zijn veel hangmodellen en ook leuke meubels op pootjes. 

Kies voor warmte en sfeer in de badkamer

Met een eiken badkamermeubel kies je automatisch voor warmte en sfeer in de badkamer, eiken betekent niet dat je direct met een donkere kleur hebt te maken. Verschillende kleuren eiken zijn mogelijk, heb je een moderne badkamer dan past een licht eiken meubel perfect. Traditionele badkamers doen het goed met een wat donkere kleur eiken, zo is er voor iedere badkamer een goede kleur eiken te vinden. Ook met de keuze voor een wasbak in combinatie met het meubel heb je volop keuze.

eiken badkamermeubel

De adviseurs staan voor je klaar

We kunnen ons voorstellen als je op zoek bent naar een eiken badkamermeubel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer je naar de winkel komt, kun je de meubels met eigen ogen zien en de kwaliteit ervan. Altijd fijn om ook te kijken door te voelen wat de kwaliteit is van de materialen, ook zie je dan de mogelijkheden en de combinaties die mogelijk zijn van een badkamer. Je bent altijd welkom in een van de drie winkels.