Somfy handzenders voor jouw zonwering

2 min gelezen
Somfy handzenders

Jij hebt een rolluik op zolder, want daar zit misschien jouw slaapkamer. Nu wil jij het rolluik open doen, maar je handzender doet het niet en dat is vervelend, want je zit nu in het donker. Nu hoef jij je geen zorgen te maken, want er is een goede oplossing om toch jouw rolluik open te kunnen doen. Je kunt namelijk Somfy handzenders online bestellen zodat jij toch nog jouw zonwering op kan doen. Deze handzenders komen dan ook in verschillende vormen en maten en zijn gemakkelijk te gebruiken. Kijk daarom zeker naar welke handzenders Somfy heeft te bieden.

Schakelaar

Jij raakt misschien snel spullen kwijt en dat is vervelend. Ook jouw handzender kun je kwijtraken en dat is vervelend, want zonder handzender kun jij rolluik niet open doen. Gelukkig zijn er handige somfy handzenders die jij kunt gebruiken. Ze komen namelijk ook in schakelaar vorm. Die moet je dan gewoon ergens neerleggen of ophangen en dan kun je ten alle tijden het scherm open doen. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken dat de je afstandsbediening kwijt raakt. Vooral voor de mensen die snel iets verliezen is het zeker handig om te hebben.

Somfy handzenders

Extra

Mocht jij de zolder hebben opgesplitst in twee delen en heb jij twee rolluiken die onder een bediening vallen dan wil jij misschien extra somfy handzenders. Het is namelijk erg vervelend als beide rolluiken tegelijk open gaan. Daarnaast hoeven anderen niet jouw handzender te pakken als zij het rolluik open wilt doen en jij ligt nog te slapen. Een groot voordeel van somfy is dat de handzenders niet zo super duur zijn. Verder ben je gemiddeld tien minuten bezig om het te verbinden aan je zonwering. Een extra handzender is dus helemaal niet zo verkeerd om te hebben.