Vastgoed spanje te koop

2 min gelezen
vakantiehuis kopen in Spanje

vakantiehuis kopen in SpanjeZon, zee, strand ontspanning: Spanje heeft het allemaal! Al sinds mijn jeugd ga ik jaarlijks op reis naar Spanje. Ik genoot er van de mooie natuurwandelingen en namiddagen op het strand. Alsook van de Spaanse keuken, cultuur en geschiedenis. Dit land van zon, tapas en flamenco heeft al sinds die mooie jeugd een plaats in mijn haart. Het is dan ook om die reden dat ik enkele jaren geleden besloot op zoek te gaan naar vastgoed Spanje te koop. En nu kan ik genieten van dit prachtige land in een gezellig huis als tweede verblijf.

Een tweede verblijf in Spanje? Da’s genieten onder de zon.

De zomers als kind in Spanje waren altijd puur genieten met de hele familie. We huurden er altijd een vakantiehuis. Wakker worden door een gezellig, stralend zonnetje om daarna te ontbijten op ons gezellig terras. Vervolgens werd dan besproken wat we die dag zouden doen. Wat de plannen ook waren, ik vond het hoe dan ook fijn! Een ding stond altijd vast: de vakantie zat boordevol plezier en quality time met de hele familie.

vakantiehuis kopen in Spanje

Het was fantastisch om het land te verkennen in al haar verschillende façetten. Ik genoot er op iedere leeftijd van alles wat er te doen was. Op een avond eens genieten van een traditionele flamenco of genieten van wat tapas in een gezellige bar? Ik kan er nog altijd van genieten!

Nostalgische vakanties herbeleven met mijn gezin

Toen ik mijn man leerde kennen, hadden we het vaak over de vakanties die ik altijd in Spanje doorbracht. Hij vond de verhalen steeds fascinerend en zo werd onze eerste reis ook eentje naar Spanje. Ik merkte zijn enthousiasme en al snel werd Spanje onze favoriete bestemming. Daarom besloten we een tweede verblijf in Spanje te kopen. Nu kunnen we samen met de kids genieten van fantastische zomers!