Welke formaat wandtegels kies jij?

2 min gelezen

De wandtegels hebben over het algemeen twee ‘standaard’ formaten. De wandtegels worden meestal gekozen in de afmetingen 30×60 of 25×40 centimeter. Dit zijn de tegels die je vaak in badkamers of toiletten tegenkomt. Echter zijn er natuurlijk vele andere formaten die leverbaar zijn. Een andere populaire formaat is de 15×15 centimeter tegels. Welke tegels jij ook besluit te nemen, alle wandtegel afmetingen online bij Tegels33.nl. Ook vindt je hier bijvoorbeeld mozaïektegels die uiteraard veel kleiner zijn dan de normale wandtegels. Bezoek de webwinkel en kies welke formaat jij wilt toepassen.

Zoek je naar goedkope wandtegels? Dan ben je bij Tegels33 juist! Alleen hebben wij het echter liever over een hoogste prijs/kwaliteit verhouding i.p.v. goedkope wandtegels. Want Tegels33 verkopen niet goedkope wandtegels met goedkope kwaliteit. Bij Tegels33 ben je zeker van wandtegels van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De meest gekozen wandtegels zijn de wit glanzende wandtegels. Deze tegels worden het meest toegepast in de badkamer. Omdat het een van de meest gekozen tegels zijn, zijn deze meestal ook het goedkoopst. Dit komt door de massa productie van de witte wandtegels. Daarnaast zijn dezelfde tegels in het zwart ook extreem populair.

Tegels33 is een favoriet bij vele consumenten. Wij hebben gekeken naar wat de klanten zeggen over Store33 B.V. (overkoepelende firma van Tegels33) en mensen zijn erg tevreden. Zo hebben ze bij Feedback Company een gemiddelde score van 9 op een schaal van 10. De klanten zeggen dingen zoals: “Topservice!” en “Geweldig geholpen in de showroom”. Met meer dan 70 reviews, zijn zeker de overgrote deel van de klanten zeer tevreden over de werkwijze van deze webwinkel. Als je zoekt naar tegels, is Tegels33 niet te ontkennen als een van de aanbieders waar je zeker een kijkje moet gaan nemen. Bekijk snel het aanbod online of in de showroom!