Wilt u ook een terras windscherm kopen?

3 min gelezen

Mijn ouders hebben al jaren een zaakje in de horeca, hartstikke leuk, en sinds kort hebben ze hier ook een terras bij genomen. Hiervoor konden de mensen alleen maar binnen zitten maar nu ook lekker buiten. Ik heb gelijk gezegd dat het belangrijk is om iets op het terras te laten zetten zodat de klanten uit de wind zouden zitten en dat hebben ze dan ook geregeld gelukkig. Ze kunnen nog weleens eigenwijs zijn namelijk en niet naar me luisteren op dat gebied. Gelukkig heb ik ervaring in dit vak en hebben ze naar me geluisterd. Ze hebben een terras windscherm gekocht via premonta.nl, zij verkopen het terras windscherm van een goede kwaliteit en mijn ouders zijn er erg blij mee en de klanten al helemaal natuurlijk. De windschermen zijn voorzien van een RVS frame, van een dik veiligheidsglas dat ook voor vele andere doeleinden wordt gebruikt, de windschermen hebben wieltjes waardoor ze makkelijk te verrijden zijn, ze zijn ook nog eens voorzien van koppelpennen zodat u ze ook nog eens gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen. De windschermen komen in standaard maten maar als de maat die u nodig heeft er niet bij zit dan kunt u ook nog eens een terras windscherm op maat aanvragen. De schermen worden volledig gemonteerd bij u afgeleverd en u krijgt een bericht, een week voor de levering, wanneer ze komen. U moet wel aanwezig zijn wanneer ze het scherm komen af leveren ivm de betaling. Houdt u daar dus wel rekening mee. De meest gestelde vragen staan op de site vermeld als u nog meer informatie nodig heeft dan ze al bieden. Mocht u toch nog meer willen weten dan kunt u ze natuurlijk ook altijd bellen of mailen, dat is helemaal geen probleem. Hoe het allemaal in zijn werk gaat kunt u natuurlijk op de site lezen, dat is heel handig. Het youtube filmpje dat ze op de site hebben gezet is ook erg fijn, hier kunt u nog meer zien en leren over het neerzetten en koppelen van de windschermen. Hele handige tips, zeker als u er weinig vanaf weet natuurlijk.

Wilt u ook een mooi terras windscherm?

Dan bent u bij hen aan het juiste adres. Ze verkopen windschermen van een goede kwaliteit, ze zijn sterk, verrijdbaar en koppelbaar en ook nog eens van roestvrij staal gemaakt. De klanten zijn erg tevreden over de windschermen en komen nu lekker lang op het terras zitten, ook als het aan het waaien is dus dat is super leuk. Wij zijn erg tevreden met de service van dit bedrijf, echt heel erg fijn.

Interesse in de windschermen van dit bedrijf?

Ga dan zeker een keer naar hun site toe, want:

  • Ze verkopen goede windschermen voor het terras
  • Ze worden volledig gemonteerd bij u afgeleverd
  • Op de site staat een handig filmpje over de schermen

Een fijn bedrijf waar goed mee samen te werken is en goed mee te praten valt. Ze weten waar ze het over hebben en bieden een goede service aan.