Zonder breken een nieuwe trap

2 min gelezen
Traprenovatie

Vaak denken mensen dat er gesloopt moet worden om een nieuw uiterlijk van de trap te kunnen krijgen, echter is minder waar. Bij het uitvoeren van een traprenovatie komt er geen hak en breekwerk aan te pas, omdat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde overzettreden blijven de huidige gewoon zitten. Alle beschadigen en kale plekken, die op de treden aanwezig zijn worden netjes weggewerkt. De materialen die worden gebruikt zijn slijtvast, dus voor lange tijd geschikt.

Traprenovatie

Van modern tot klassiek

Wat voor soort trap je ook hebt en wat deze ook uit moet stralen, bij een traprenovatie is het allemaal mogelijk. Heb je een houten interieur, of een moderne look in je woonkamer en wil je dit ook graag bij de trap zien terugkomen? In principe zijn al je wensen te vervullen, het is zelfs mogelijk om verlichting te laten plaatsen om de trap nog meer sfeer te geven. In een donkere hal is dit een prachtig gezicht en geeft je woning echt veel meer uitstraling. 

Verschillende lijnen voor je trap

Niet iedereen vindt natuurlijk dezelfde trapbekleding leuk of mooi, daarom kun je bij een traprenovatie kiezen uit verschillende soorten. Sommige eigenschappen hebben ze met elkaar gemeen, zoals slijtvast en antislip om veilig de trap op en af te lopen. De bekleding die gebruikt wordt is onderhoudsvriendelijk, zodat je niet dag in dag uit de trap hoeft schoon te maken. De trap is makkelijk schoon te houden, je hoeft niet net als vroeger met een stofzuiger de trap meerdere keren per week te stofzuigen.