Altijd geslaagd

2 min gelezen

Weet je niet zo goed wat voor vloer je moet leggen in je woonkamer? Een beton cire vloer staat vast prachtig in je woonkamer! Geloof je dit niet direct of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe zoiets eruit ziet? Tik dan maar eens ‘beton cire vloer woonkamer’ in op google en klik op afbeeldingen, je kijkt vast je ogen uit!

Onderhoud

Maar esthetiek is niet het enige belangrijke. Je wil natuurlijk niet alleen een mooie vloer in je woonkamer, maar ook eentje die makkelijk schoon te houden is. Als je toch eenmaal aan het googelen bent, zoek dan ook eens andere informatie over de beton cire vloer woonkamer die je eerder bij afbeeldingen hebt gezocht. Vele verschillende websites kunnen je vertellen dat het zeer eenvoudig is in onderhoud. Dit is natuurlijk ideaal voor een woonkamer, aangezien hier vaak nogal wat geknoeid en gekruimeld wordt, bijvoorbeeld wanneer je met het gezin een film aan het kijken bent en er wat chips gepakt worden ter versnapering, of wanneer er vrienden over de vloer komen voor bij de borrel, waarbij ook weer de nodige hapjes en drankjes worden genuttigd. Onvermijdelijk is het echter dat een deel van die hapjes en drankjes en chipjes op je geliefde woonkamervloer terecht komen. Beton cire laat zich gelukkig makkelijk schoonmaken.

Hygiënisch

Daarnaast is een beton cire vloer woonkamer sowieso al erg hygienisch, omdat er geen kieren zijn. In kieren kunnen zich namelijk normaal gesproken veel vuil en bacterien nestelen, die je er niet makkelijk uit krijgt. Bij een beton cire vloer in je woonkamer heb je daar geen last van. Dus je zal geen last meer hebben van gehannes met een stofzuiger in allerlei gleuven, want bij een beton cire vloer heb je gewoon een vlak oppervlak waar je veel sneller doorheen veegt, dweilt, en stofzuigt. Dat scheelt je heel wat tijd in de wekelijkse of dagelijkse schoonmaakbezigheden!