Beton ciré voor elke ruimte in je huis

2 min gelezen

Gewreven beton, beter bekend als beton ciré, is geschikt om voor elke woning te gebruiken. Er is een breed scala aan soorten, vormen en toepassingen, waardoor je zelf kunt kiezen wat het meest geschikt is voor jouw huis, kantoorruimte of andere kamer waar je van deze betonsoort gebruik wilt maken. Ook is beton ciré voor verschillende zaken binnen je ruimte inzetbaar en kun je dit afstemmen op alles wat er mogelijk is in de kamer. Wil je zelf gebruik maken van beton ciré? Maak dan een afspraak bij Sierbeton Online en vraag een offerte aan die volledig op maat gemaakt is voor jouw klus.

Breed assortiment

Bij Sierbeton Online heb je de breedste keuze uit verschillende soorten beton ciré die je maar kunt vinden. In de webshop zijn er verschillende kleuren en toepassingen beschikbaar waarvan er altijd wel een variatie bij zit die bij jouw ruimte past. Zo heb je een keuze uit wel 27 verschillende kleuren, met daarbij een vijftal Glaze metallic kleuren. Onder deze Glace metallic kleuren vallen parelmoer, brons, koper, goud en zwart. Deze kleuren geven een luxere uitstraling en zorgen ervoor dat je ruimte er nog netter uitziet. Daarbij is de beton ciré in alle kleuren verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Je kunt het gebruiken voor je vloer, maar ook voor je wanden en zelfs de meubels. Als je wilt kun je je hele ruimte met beton ciré vullen en dit zal nog mooi zijn ook.

Weet je nu niet zeker wel soort beton ciré je nodig hebt? Dat is geen probleem, want Sierbeton Online heeft de mogelijkheid om kleurstalen op te sturen zodat je kan controleren wat het beste bij je kamer past. Deze kan je opvragen via de klantenservice. Of je nu je woonkamer, doucheruimte of keuken wilt verbouwen met beton ciré maakt niet uit, de keuze is breed bij Sierbeton Online.