De schuur opruimen

2 min gelezen
milieustraat Kaatsheuvel

Heb je een schuur of zolder dan verdwijnen er in de meeste gevallen de gekste dingen op, alles wat je niet meer gebruikt wordt daar opgeslagen. Tot de schuur of zolder vol is en er niets meer bij kan, tijd om de zolder of schuur op te ruimen en het afval naar de milieustraat Kaatsheuvel te brengen. Particulieren kunnen daar het grofvuil wegbrengen, wel moet je het gescheiden aanleveren. Wil je ook gebruik maken van het afvalstation, dien je wel in het bezit te zijn van een milieupas. 

milieustraat Kaatsheuvel

Verantwoord afval afvoeren

Een verbouwing geeft meestal veel afval wat je natuurlijk verantwoord af wil voeren, puin van de verbouwing, hout of een oude toiletpot. Maar ook chemisch afval kun je naar de milieustraat Kaatsheuvel brengen, oud ijzer, wit en bruingoed en nog veel meer zaken. Heb je in de herfst de tuin schoongemaakt, en heb je zakken met bladeren dan is het ook mogelijk deze in de milieustraat in te leveren. Wil je weten wanneer de milieustraat open is, check de openingstijden op in-kaatsheuvel.nl. 

Werkwijze voor het wegbrengen van afval

Natuurlijk is het wel goed om je eigen voor te bereiden voor je naar de milieustraat Kaatsheuvel gaat, je mag per keer 2 m3 aan afval inleveren. Met de milieupas die je in je bezit hebt, reken je eenvoudig af met tikken. De portier van de wasstraat bepaald hoeveel tikken het kost om je afval in te leveren, op de plaats die wordt aangewezen laad je het afval uit. Al met al ben je redelijk snel van je afval af, al is het wel afhankelijk van de drukte. Op bepaalde periodes zoals de kerstvakantie is het meestal drukker als normaal.