De voordelen van een mini graafmachine

2 min gelezen
Huis bouwen

Op een gegeven moment krijg je een bouwproject waarvoor je een graafmachine nodig hebt. Wanneer je bedrijf groter wordt krijg je ook grotere projecten en zal je zien dat je op een gegeven moment vaak een graafmachine nodig hebt. Het is dan aantrekkelijk om een graafmachine te kopen in plaats van de huren. Hierbij geven je de voordelen van het kopen van een mini graafmachine en het gebruik daarvan

Het gebruik

Mini graafmachines zijn makkelijk in gesprek. Je kan ze snel verplaatsen en kan makkelijk manoeuvreren in een kleine tuin. Ook zijn de machines makkelijk te besturen en kan je na een half uurtje oefenen al met de machine overweg.

Stil

Minigravers hebben geen grote motor, waardoor ze behoorlijk stil zijn. Dit wordt het meest gewaardeerd onder de bewoners van de woonwijk waar jij zit te graven. Je maakt niet meer iedereen wakker als de zon net is opgekomen.

Kleine ruimtes

We hebben het net al een beetje beschreven, maar omdat de minigravers zo klein zijn, kunnen ze zich makkelijk bewegen in krappe steegjes of tuinen.

Minder schade

Een minigravers is natuurlijk een stuk kleiner en lichter dan een grote graafmachine, hierdoor maken ze natuurlijk ook meteen minder schade aan bijvoorbeeld je tuin of het veld waar hij overheen moet. Ook kan je ze makkelijk repareren. Mocht jouw sprocket kapot zijn, dan kan je die gemakkelijk zelf vervangen

Vervoeren

Wat ook een voordeel is dat mini graafmachine makkelijk vervoerd kunnen worden. Je kan ze zo een trailer oprijden en verplaatsen naar de locatie waar jij moet zijn. Je rijdt m van de trailer af en je kan beginnen met werk.

Twijfel je om een graagmachine te kopen? Kijk dan gerust is bij takechibenelux.com voor een uitgebreid assortiment. Zij bieden ook onderdelen zoals onderrollen en sprockets, dus voor alles kan je bij ze terecht!