Een keuken van Ikea online bestellen en zonder tussenpersoon

3 min gelezen

Je kunt een keuken van Ikea online bestellen en op die manier de perfecte keuken samenstellen voor jouw huishouden. Of je nu een grote of een kleine keuken hebt, of je nu houdt van klassiek of modern en of je nu een groot budget hebt of een klein budget, bij Ikea vind je vast wat je zoekt. Je bepaalt zelf hoeveel je aan je nieuwe keuken wilt uitgeven en in welke mate je ontzorgd wilt worden. Ikea heeft alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. Een keuken van Ikea online bestellen kan dus eigenlijk niet makkelijker. En omdat Ikea alles van de keuken zelf produceert en levert, bespaar je geld op een tussenpersoon.

Een keuken van Ikea online bestellen in enkele handige stappen

Net zoals bij zoveel diensten van Ikea het geval is, gaan ze ook bij het bestellen van keukens uitermate efficiënt te werk. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Zet een kopje thee en kies een rustig moment uit. Een keuken van Ikea online bestellen doe je volgens het volgende stappenplan.

  1. Inspiratie opdoen

Het eerste wat je doet is het uitkiezen van een bepaalde stijl en bij Ikea is de keuze dan groot. Er zijn keukens in landelijke- en stedelijke uitvoering, in klassieke- en moderne stijl en in industriële stijl. Daarbij zijn er schitterende Scandinavische keukens, keukens speciaal voor kleine oppervlakken en keukens van bamboehout. Daarbij kun je kiezen uit verscheidene kleuren, van licht tot donker, en afwerkingen, zoals hoogglans en mat. Je kunt een keuken van Ikea online bestellen exact in de stijl en uitvoering die bij je past.

  1. Invulling geven

Vervolgens ga je beslissingen maken over de fronten van de kasten, de handels, de apparatuur en het aanrechtblad. Ook hier heb je weer ruime keuze en ga je een keuken van Ikea online bestellen, dan zijn er zowel budget opties als luxere opties beschikbaar. Tijdens deze stap bepaal je wat je nodig hebt en hoe het eruit komt te zien.

  1. Het ontwerp maken

De derde stap waarmee je te maken krijgt als je een keuken van Ikea online gaat bestellen is het ontwerp. En dat maak je samen met een medewerker van Ikea in de winkel, of online met de keukenplanner. Geef de juiste afmetingen door en je ziet in de planner al exact hoe het eruit komt te zien. Alle beslissingen die je in de vorige stappen hebt gemaakt komen naar voren. Nadat je ontwerp klaar is, kun je deze ook direct bestellen.

  1. Afleveren en installeren

Nu je keuken klaar is kun je deze zelf ophalen en installeren of je kunt daar een dienst en medewerker van Ikea voor gebruiken. Als je een keuken van Ikea online gaat bestellen dan heb je dus de mogelijkheid om je volledig te laten ontzorgen of om zoveel mogelijk zelf te doen. Wat ook je keuze, het resultaat is een schitterende keuken, perfect afgesteld op jouw smaak en behoeften en met een prijs die perfect aansluit bij je budget.