Elke dag genieten van mijn tuin dankzij glazen schuifwand

2 min gelezen
glazenwand

Een glazen schuifwand in de tuin kan een echte toevoeging zijn, want hiermee maak je het aangenamer om ook in koudere periodes lekker in je tuin te kunnen zitten. Ik ben namelijk echt een buitenmens, dus ik vind het heerlijk om zoveel mogelijk in mijn tuin te zitten. Ik was dus erg blij dat ik bij Metalura terechtkon voor een prachtig schuifwand-systeem!

Een tweede huiskamer in je tuin

Met een glazen schuifwand maak je van je tuin een tweede huiskamer, want je kunt dan ook in de winter zonder problemen de tuindeuren openzetten en op de loungeset van je veranda zitten. Als je (net zoals ik) een mooi gazon hebt en veel tijd besteedt aan tuinieren, dan is het gewoon leuk om hier zoveel mogelijk naar te kunnen kijken. Ik maak het dan bijvoorbeeld extra knus en gezellig met een tuinset en comfortabele kussens. Ik kan mijn geluk niet op als ik er ’s avonds zit met een glas wijn, hapjes en kaarsjes aan!

Gezellige overkapping

Zomers én winters genieten

Sinds ik een glazen schuifwand en overdekking in mijn tuin heb, kan ik mijn gasten het hele jaar door in mijn tuin ontvangen. Als het koud weer is, dan is het natuurlijk fijn om beschut in de tuin te kunnen zitten, maar in de zomermaanden ben ik eigenlijk ook wel blij dat ik een schuifwand heb. Met een zwembad in de tuin is het namelijk extra fijn als je in de schaduw met een koel briesje kunt bijkomen van de warme zon. Lijkt het jou ook wat om lekker in je tuin te genieten van zowel een glaasje rosé in de zomer als een mok chocomelk in de winter? Kom dan snel langs de experience center van Metalura om de mogelijkheden te bespreken met een van de adviseurs!