Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming

1 min gelezen

Heb jij last van ongedierte in je huis of op het werk? Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming zorgt ervoor dat dit wordt opgelost. Met behulp van plaagdiermanagement zorgen zij dat jouw plaagdier probleem wordt opgelost en geven ze ook adviezen om het voor de volgende keer te voorkomen. FvGestel plaagdierbeheersing besteedt ook aandacht aan de omgeving, de bouwkundige staat, de hygiëne en bedrijfsmatige wering van jouw locatie. Door het inspecteren van jouw huis weet FvGestel plaagdierbeheersing waar het probleem ontstaat en proberen ze zo snel mogelijk een oplossing te bedenken.

Eigen ervaring

Sinds dat ik op me zelf ben gaan wonen heb ik vaak last van ongedierte in me huis. In de zomer heb ik vaak mijn raam en achterdeur open omdat het zo lekker warm is. Door dat ik vaak mijn ramen en deuren open heb vind ik vaak een paar mieren op me vloer. In het begin was het ongedierte niet heel erg maar het werd steeds meer. Het gevolg daar van was dat er zelfs mieren in de koelkast zaten. Dit kon echt niet meer dus kocht ik mieren gif. Dit werkte echt voor geen meter dus besloot ik maar te Googlen. Toen kwam ik bij het bedrijf Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming. Zij hebben ervoor gezorgd dat de mieren helemaal zijn verwijderd. De mensen zijn zeer vriendelijk en hebben me echt heel goed geholpen.