Goedkoop huis kopen in Spanje

2 min gelezen
goedkoop huis kopen in spanje

Ik kom al sinds mijn jeugd elk jaar in Spanje. Eerst ging ik elke zomer met mijn ouders naar de camping, later ging ik met vrienden en vriendinnen op vakantie naar de bekende uitgaansplaatsen en nu ga ik met mijn partner naar de wat rustigere plekjes in Spanje. We hebben al heel veel gezien en eigenlijk vinden wij alles mooi. Spanje is ook helemaal geen duur land, dat ik een fijne bijkomstigheid. Als je hier gaat uit eten, ben je veel minder geld kwijt dan in Nederland. Omdat wij zo van Spanje houden, wilden wij hier het liefst wonen, maar we waren bang dat de huizen toch duur zouden zijn, maar dit bleek niet het geval!

Woningen zijn goedkoop


Als je in Spanje een huis koopt, ben je veel minder geld kwijt dan in Nederland. Wij hadden al bij diverse makelaars gekeken toen wij in Spanje op vakantie waren, maar we durfden het toch niet aan. In Nederland zijn we verder gaan kijken en toe kwamen we op de site van Puurspanje.nl. Hier vonden wij prachtige huizen die niet duur waren en wat ook nog eens super handig was, was het feit dat hier makelaars werken die in Spanje wonen en Nederlands spreken.

Bezichtigingen


We zijn daarom opnieuw naar Spanje gegaan en hebben samen met deze makelaar een aantal woningen bekeken. En vrij snel daarna konden wij ons de trotse eigenaren noemen van een geweldig huis. Nu is het nog een vakantiehuis, maar wie weet verandert dit ook nog wel in de toekomst. Wij houden van Spanje!

Bron: goedkoop huis kopen in Spanje