Horren op maat zorgen voor een goede grens tussen muggen en mensen

2 min gelezen
Horren op maat

Een hor op maat is in het kort gezegd een superheld voor jouw kamer. Tijdens de lente- en zomermaanden heb je sneller last van muggen of andere vervelende insecten die je graag willen lastigvallen, omdat ze van hun pad naar de zon zijn afgevlogen. Toch snap ik dat je ze liever niet in je eigen huis wilt hebben. Horren op maat houden deze vervelende beestjes tegen en zorgen dat ze buiten blijven. Daarnaast zorgen ze ook voor een nette afwerking voor al jouw deuren en ramen.

Horren op maat

Voordelen van horren op maat bij deuren en ramen

Als je een kant en klare hor koopt, kan je niet garanderen dat deze precies op jouw raam past zonder dat het gaten heeft aan de zijkant. Het is daarom handig om hem op maat te laten maken. Zo weet je dat hij precies past op jouw raam of deur en blijven alle insecten buiten. Ook al staat de deur open en heb je het licht aanstaan. Dit zorgt in het algemeen voor een betere bescherming. Bovendien zijn horren op maat verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Ze kunnen worden gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium, kunststof of gaas.

Krijg een gezonde levensstijl met horren op maat

Horren op maat zijn makkelijk te onderhouden en kunnen simpel geopend en gesloten worden. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je weinig zuurstof krijgt, want de horren zijn speciaal ontworpen, zodat jouw raam of deur open kan blijven staan. Daarnaast zijn ze ook nog is energiebesparend, omdat je geen gebruik hoeft te maken van airconditioning of ventilatoren om je kamer kouder te laten worden of insecten weg te houden van je lichaam terwijl je slaapt.