Jouw afval uit de weg met een puincontainer van Maton Groep

1 min gelezen

Zoek je een mogelijkheid om snel en gemakkelijk puinafval te kunnen afvoeren? Met een puincontainer van Maton Groep kan dit worden bewerkstelligd. Je kunt via hun website al snel een puincontainer huren volgens een paar stappen. Stap 1 is om een container met de gewenste afmetingen te kiezen. Denk je veel afval te hebben? Kies dan voor een wat grotere. Maar voor wat minder afval kun je natuurlijk een kleinere nemen, dat scheelt weer in de kosten. De tweede stap is het kiezen voor welk materiaal je de container gebruikt, in dit geval is dat puinafval. 

Plaatsen, wisselen en halen 

De derde stap is om een aflevermoment te kiezen. Je kunt een gewenst aflevermoment doorgeven en vervolgens wordt de container bij jou op de stoep geplaatst. Je hoeft voor het afleveren niet thuis te zijn, zolang er maar ruimte is om de container te plaatsen! Als de container tussendoor vol raakt, wordt deze omgewisseld voor een lege. Ten slotte wordt de container opgehaald wanneer je hem niet meer nodig hebt en wordt het afval verwerkt op het eigen terrein van Maton Groep. 

puincontainer van Maton Groep

De kosten

De prijs van een puincontainer van Maton Groep hangt af van een aantal zaken, zoals de afmeting van de container, jouw woonplaats en het gewenste aflevermoment. In de prijs zit de verwerking van het afval inbegrepen, dus je komt niet voor financiële verrassingen te staan.