Lockers met pincode in de evenementenbranche

2 min gelezen
locker 6

We zijn allemaal wel eens naar een evenement geweest waar we ze hebben zien staan, lockers met pincode. Even snel je jas en tas erin opbergen en je kan zorgeloos genieten van dat gave concert van je favoriete artiest. Er bestaan veel verschillende soorten lockers, dus wat maakt deze lockers met pincode nou zo populair voor gebruik bij evenementen? Lees snel verder want we zetten het kort voor je op een rijtje.

Verschillende functionaliteiten van lockers met pincode

Lockers met pincodes hebben veel verschillende functionaliteiten en voordelen. Zo zijn ze namelijk erg gebruiksvriendelijk. Er hoeft namelijk geen badge of sleutel voor gebruikt te worden. In de evenementenbranche is dit dus ideaal, omdat evenementen vaak erg druk zijn en de kans dat iets verloren raakt heel groot is. Omdat er geen sleutel voor deze soort lockers gebruikt hoeft te worden is de kans dat een sleutel verloren raakt nihil. Verder zijn lockers met pincodes ook erg onderhoudsvriendelijk voor de beheerders. Gebruikers kunnen zelf hun cijfercombinatie invoeren en daarmee de kluisjes in gebruik nemen. De kans dat ze de code vergeten is daarmee kleiner omdat de cijfercombinatie geen random cijfer is. Zodra de gebruiker klaar is met het gebruiken van de locker wordt de cijfercombinatie gereset, waarna een andere gebruiker gebruik kan maken van de lockers. Ideaal dus als er meerdere evenementen op een dag zijn en meerdere gebruikers gebruik willen maken van de kluisjes.

Verder kan je ook nog een tijdslimiet op de lockers met pincode zetten. Daarmee voorkom je dat de kluisjes als langdurige persoonlijke opslag worden gebruikt.

Waarom je voor lockers met pincode moet kiezen

Lockers met pincode hebben dus verschillende voordelen. Zo zijn ze makkelijk in gebruik voor de gebruiker, makkelijk in onderhoud voor de beheerders, en enorm veilig voor tijdens drukke evenementen. Zorg ervoor dat jouw gasten zorgeloos kunnen genieten en kies voor lockers met pincode om optimale veiligheid te garanderen.