Mooiste meubelen voor een scherpe prijs? Meer info hier

1 min gelezen
Voorbrood

Als u graag de mooiste meubelen wilt kopen voor een hele scherpe prijs dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer info kunt u de site bezoeken.

meer info over Voorbrood

Info over Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Wij zijn een echt familiebedrijf dat is opgestart in 1918. De huidige eigenaren zijn Piet en Johan Voorbrood. Altijd doen we ons werk met passie en veel liefde, waardoor we ons werk ook altijd goed kunnen verrichten. Onze klanten willen we voorzien van de beste service en de beste deals. Een minimum van 2 jaar garantie op elk product en een eigen bezorgservice door heel Nederland is een van de delen waarmee we onze klanten blij willen maken. Wij staan altijd klaar om te helpen en behulpzaam advies te geven indien naar gevraagd. Dit is misschien een van de redenen waarom wij als meest klantvriendelijke meubel showroom van Rotterdam worden gezien.

Onze outlet

Vaak hebben wij kortingen op onze producten. Deze kortingen zijn te vinden op onze site onder het kopje “outlet”. Hier krijg je de keuze uit bankstellen, fauteuils, kasten, meubelprogramma’s, stoelen, tafels en meer!