Split gebruiken als schanskorfvulling?

2 min gelezen
Split gebruiken als schanskorfvulling?

Wil je split gaan gebruiken als schanskorfvulling? Let wel op dat je de juiste korrelgrootte kiest. De maasgroottes van een schanskorf zijn namelijk ook 5 x 5 centimeter. Kies je voor split van een kleiner formaat, loop je de risico dat een flink aantal stenen er uitvallen. Welke schanskorfvulling ga jij toepassen? Wij raden je de Ardenner split aan. Ardenner split bestellen doe je bij Siergrind33.nl. Naast de beste prijs voor Ardenner split, kun je bij Siergrind33 ook terecht voor andere splitsoorten tegen de beste prijs.

Siergrind33

Siergrind33 biedt een gevarieerd aanbod van split aan. Je kunt kiezen uit meer dan 40 soorten split, de keuze is dus enorm. Je kunt onder andere kiezen uit diverse afmetingen, types en kleuren steentjes. Een populaire split in het assortiment is de Ardenner split. Ons advies luidt, kies altijd eerst de grootte van de steentjes en daarna pas het type split. De grootte van de split steentjes is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de tuin. Kleine split steentjes passen beter bij een kleine tuin en grotere steentjes wanneer je over een grotere tuin beschikt. Het grote voordeel van het gebruik van split steentjes is dat deze niet gevoelig zijn voor groene aanslag, dit in tegenstelling tot tegels. Daarbij laten de steentjes sneller regenwater door. Bij Siergrind33 zijn alle split steentjes uit voorraad leverbaar.

 

Siergrind33 is een van de grootste aanbieder van producten voor het aankleden van je tuin. Van siersplit tot aan siergrind en rotsen en keien. Al deze sierstenen kunnen zorgen voor een andere sfeer in je tuin, bij de vijver of op het balkon. Bij alle sierstenen ben je verzekerd van de beste kwaliteit, aangezien Siergromd33 alleen het beste van het beste willen verkopen. Naast deze hoge kwaliteit bieden Siergrind33 ook een vaste, scherpe prijs aan. Wacht niet langer en bestel online je split steentjes. De levering vindt al binnen 1 tot 3 werkdagen plaats.