Een strak eindresultaat voor een erfafscheiding? Kies voor een aluminium schutting!

2 min gelezen

Wilt u een moderne en strakke erfafscheiding? Kies dan zeker voor een aluminium schutting. De panelen en de palen zijn allemaal op elkaar afgestemd wat zorgt voor een subliem eindresultaat van de erfafscheiding. Aluminium schutting online; Schutting33.nl. De totaalprijs van een aluminium schutting kunt u eenvoudig online berekenen bij Schutting33. Zij hebben een handige prijscalculator waar u de maten van uw gewenste schutting kunt invoeren en meteen een prijs krijgt. Bekijk snel de webwinkel en kies welke aluminium schutting u binnenkort gaat toepassen.

Schutting33

Relatief gezien is de aluminium schutting een nieuw product als het aankomt op erfafscheidingen. De aluminium schutting past ideaal in een moderne, strakke tuin. Het aluminium is afgelakt met een donkergrijze structuurlak. De aluminium schutting wordt opgebouwd uit losse platen, die (net als bij een beton schutting) tussen palen worden geschoven. Het monteren van een aluminium schutting is dus ook erg eenvoudig zelf te realiseren. De panelen zijn niet zwaar en kunnen eenvoudig erin worden geschoven. Het enige ‘tricky’ puntje is het verwerken van de aluminium palen. Voor hulp of informatie kunt u altijd Schutting33 bereiken die u hierbij helpt.

 

Waarom een aluminium schutting? De aluminium schutting heeft een aantal voordelen. Als eerst is het aluminium kras vast, waterafstotend en het is onderhoudsvrij. De aluminium schutting is ook nog eens zeer licht van gewicht en daardoor ook geschikt voor een balkon af te sluiten. Een ander voordeel van aluminium schuttingen is dat het materiaal een levensduur heet van 80-90 jaar. Het is geen goedkope schutting, maar u hoeft het maar een keer in uw leven aan te schaffen. Bij een aluminium schutting is het ook mogelijk om een aantal van de aluminium panelen te verwisselen met glas panelen zodat u door de schutting kunt kijken.