Velux verduisterend rolgordijn

1 min gelezen

Velux verduisterend rolgordijn is een rolgordijn dat gemaakt is door Velux. Dit is een aanbieder die zich volledig gespecialiseerd heeft in de markt van de dakramen en de rolgordijnen hiervan. Je ziet deze ramen en de op maat gemaakte rolgordijnen vooral op zolders. Dat komt doordat hier vaak  rolgordijnen hangen. Dit komt vervolgens weer door de schuine dakramen die een zolder beschikt. Een rolgordijn is een ideaal gordijn voor een schuin dakraam. Hierbij gaat het vooral om het Velux rolgordijn. Deze zit dicht tegen het raam aan, ongeacht of deze naar beneden is of niet, en zorgt verder ook voor een strakke en secure uitstraling.

Een Velux rolgordijn zorgt voor een mooi en strakke uitstraling voor jouw (schuine) dakraam. De reden hiervan is dat een deze dus strak tegen het raam aan zit en dus uiterst geschikt is voor een schuin dakraam. Andere gordijnen zouden anders recht naar beneden worden getrokken door de zwaartekracht. Hierdoor zou een gewoon gordijn niet mooi zijn en daarnaast zijn dienst niet kunnen vervullen.

De aanrader voor jou(w dakraam)
Een Velux verduisterend rolgordijn, of normaal Velux rolgordijn, is de ideale optie voor jou en jouw (schuine)dakraam. Het zorgt voor een rustige en mooie uitstraling waarbij niet gelijk het oog op het gordijn valt als de kamer wordt betreden.