Voor meer informatie gaat u naar Schoutenhoveniers.nl/contact!

1 min gelezen

Voor het verkrijgen van meer informatie over onze diensten verwijzen wij u aan om naar website te gaan. U kunt hier meer informatie vinden over onze werkzaamheden, prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen. Op onze website vindt allerlei soort informatie die handig kunnen zijn voor klanten die meer te weten willen komen over onze werkzaamheden en wie wij zijn. Voor vragen kunt u ons mailen of ons telefonisch bereiken via onze telefoonnummer. Ook zijn wij bereikbaar via Facebook.

Mail ons!

Klanten kunnen ons voor vragen een mail sturen. U vindt op onze website een email adres waar u uw vragen heen kunt sturen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Klanten kunnen ons ook telefonisch bereiken voor vragen of opmerkingen.

Offerte aanvragen?

U kunt op onze website makkelijk en snel een offerte aanmaken. U kunt uw aanvragen selecteren en een paar foto’s bijvoegen zodat wij een beeld hebben over uw tuin en bijbehorende wensen van de klant. Wij zullen zo snel mogelijk reageren om een afspraak met u te maken. Dit doen wij vaak telefonisch maar wij raden u aan om ook uw e mail in de gaten te houden.