Wát een verschil met zulke openslaande garagedeuren

2 min gelezen

99Leuk mijn allereerste artikel met je te mogen delen. Zoals de lezer nu wel heeft begrepen ben ik een groot fan van fotograferen – een hobby die ik heb gecombineerd met een andere passie, te weten oude gebouwen. Het meest houd ik van vervallen landhuizen of fabrieken waar al in decennia geen stap is gezet. Die stralen een soort mysterieuze nostalgie uit, een troosteloosheid met een vrolijk randje. Toch is het maar zelden dat ik dit soort panden tegenkom, voornamelijk betreft het de bijzondere woningen hier uit de buurt die ik fotografeer.

Ik neem je mee op een reis langs openslaande deuren

78.2Bij dezen neem ik je mee op mijn meest recente project, namelijk het bestuderen van de firma Different Doors, een firma die garages onder de schop neemt en er iets prachtigs voor in de plaats brengt. Dit bedrijf vervangt de oude deuren die er in de garages, schuren, bedrijven of woningen zitten en plaatst er nieuwe openslaande garagedeuren in. Kijk maar eens mee naar wat foto’s die ik van enkele huizen heb mogen schieten. De metamorfose die de panden hebben ondergaan is bijna niet te geloven, want wat een verschil maakt het wat voor deuren je in een pand hebt. 81.1Different Doors gebruikt bijzondere en kwalitatief gezien écht goede materialen voor haar openslaande garagedeuren en dat is er wel aan af te zien ook, overigens. De uitstraling van deze vernieuwde panden heeft mij persoonlijk helemaal in vervoering, jou ook?

Kijk zeker ook eens op de website van deze firma, te vinden op http://differentdoors.nl/openslaande-garagedeuren/

 

Meer berichten