Boxspring

2 min gelezen
Boxspring

De boxspring die ik afgelopen week heb besteld is deze week binnen gekomen. Ik ben erg tevreden over de service die het bedrijf aan mij heeft verleend. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings. In middels hebben we een aantal nachten in de nieuwe boxspring geslapen en het bevalt ons uitermate goed.

Het bedrijf heeft ons vanaf het begin tot het eind geholpen bij het uitzoeken van een boxspring. Mijn vrouw en ik hebben redelijk  verschillende smaken, het was dus erg fijn dat er een specialist bij was die ervaring heeft met verschillende complete boxspring sets en die ook nog eens goed luisterd naar de mening van zowel mij als mijn vrouw.

Samen hebben we verschillende boxspring bedden getest en mijn vrouw had een anders voorkeur in slaapcomfort dan ik. Dit was echter geen probleem, ze heeft nu een zachter matras dan ik, maar het top matras is wel tweepersoons, zo hebben we allebei een matras met een andere slaapcomfort maar hebben we geen last van een naad midden in het bed.

Voor het uiterlijk van het bed konden we verschillende keuzes maken. Aller eerst kregen we de keus of we ene hoofd of voetenbord aan het bed wilden hebben, of allebei. Naast de keuze van een hoofd of voetenbord konden we doormiddel van een stofstalenboek een mooie luxe stof kiezen voor het bed, met een mooi patroon er in. De verkoper ondersteunde ons goed en gaf ons beide adviezen of tot een mooi eindresultaat te komen. Wanneer wij over misschien wel langer dan tien jaar een nieuwe boxspring nodig hebben, zouden wij zeker nog eens terug gaan naar dit bedrijf.

Kwaliteit