Dakkapel renovatie

2 min gelezen
Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie, kan tegenwoordig op een zeer snelle, maar goede manier. Via de website van Besteleendakkapel.nl is het mogelijk om een monteur langs te laten komen om te kijken of een renovatie wel de juiste stap is. Tevens is het mogelijk om een onderhoudsvrij model aan te schaffen. Erg makkelijk want hier heb je dan geen omkijken meer naar. De mogelijkheden bij dit bedrijf zijn enorm en daarom kan je beter zelf op deze website gaan kijken wat er allemaal kan.

Een dakkapel renovatie of een nieuw model aanschaffen

Een tijd geleden hebben wij een extra slaapkamer op zolder gemaakt. Hiervoor hebben wij een dakkapel laten zetten. Dit staat erg mooi, maar is nu wel aan vervanging of renovatie toe. Het beste zal zijn om hier een nieuw model te plaatsen, maar dat is meteen een stuk duurder. Daarom leek het ons het beste om dit te laten maken. Om er zeker van te zijn is er een monteur langsgekomen en die heeft de staat van deze uitbouw bekeken. Conclusie is dat wij geen nieuw model hoeven aan te schaffen, maar met een goede reparatie weer een aantal jaren vooruit kunnen.

Dakkapel renovatie

Goede service en snelle reparatie

De laatste tijd viel het ons op dat de kozijnen van dit ram slecht waren en ook dat er een lekkage te zien was. Omdat wij dit raam al een hele tijd geleden hadden geplaatst hadden wij al het idee om hier iets mee te doen. In eerste instantie dachten wij een nieuwe te plaatse, maar e monteur vertelde dat dit niet nodig was. Door de kozijnen goed op te schuren en te verven en het dak lekkage vrij te maken, zal het weer als een plaatje eruit zien.

We zijn nu een maand verder en de klus is inmiddels geklaard. Zeer snel en bijzonder vakkundig werd het oude model hersteld. Nadat alles klaar was, werd er met een bezem door de ruimte gegaan om zo eventuele resten op te ruimen. Nu hoefden wij er niet eerst voor te zorgen dat het oude materiaal verwijderd moest worden, maar konden wij meteen aan het opknappen van de zolderkamer beginnen.

Maak een afspraak met de Besteleendakkapel.nl om te kijken wat zij kunnen betekenen voor jou. Wij zijn bijzonder tevreden over de gang van zaken van dit bedrijf en kunnen het iedereen aanraden om hiermee in zee te gaan.