De beste LED gu 10

1 min gelezen
led gu 10

Als je op zoek bent naar een lamp met een LED gu 10 dan ben je bij Letsleds op het goede adres.Voor een scherpe prijs krijg u al een mooie nieuwe LED lamp. Hier vind je alles wat met LED lampen te maken heeft, alle materialen voor het bevestigen van een Led lamp. De LED gu 10 lampen zijn de meest voorkomende spots die verkocht worden, de GU10 LED staat voor een energieklasse A++ vervanger van de oude halogeen spot.

Ze zijn de meest verkochte spots omdat ze het meest makkelijkste en eenvoudig te installeren zijn. Met een LED gu 10 kan je makkelijk een oude lamp uit draaien en een nieuwe spot in draaien. De lampen worden in verschillende kleuren geleverd.

De LED lampen zijn te herkennen aan dikke pootjes onder aan de voet, de pootjes staan 10 millimeter uit elkaar, de lamp heeft de naam te danken aan de afstand tussen de poten. De lampen worden in meerdere varianten verkocht, onder andere de Castillo en de Ceasar. Van de Castillo zijn er meerdere lampen in de varianten vierkant en rond, alle Castillo lampen zijn dimbaar.

led gu 10

Voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de lampen of wilt u toch graag de lampen in het echt komen zien in de showroom in Schaijk? Je kan dan altijd contact opnemen met de klantenservice van Letsleds als u meer weten wilt, ze zijn dagelijks bereikbaar vanaf 08:00 uur en in de chat tot 23:00 uur. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.