Een hoogwaardig RVS rookkanaal

2 min gelezen

Anyfire_BrunigHebben jullie al eens gehoord van een RVS rookkanaal? Ik in eerste instantie niet, omdat ik niets van schoorstenen afwist. Mijn man moest mij inlichten hierover, want eigenlijk wist ik in het begin niet waar hij het over had.

Wij hebben zelf ook een schoorsteen in huis met een mooie kachel erbij. Omdat het in Nederland toch vaak maar koud is, is dit mijn favoriete plek in huis. Ik vind het geweldig om even heerlijk bij de kachel te zitten, en vind het vooral een gezellig en romantisch plekje in de winter om samen met mijn man door te brengen.

flexibel_716_233

De zoektocht naar een RVS rookkanaal

Een tijd geleden vertelde mijn man mij dat wij een nieuw rookkanaal zouden moeten aanschaffen, want hij wilde de schoorsteen renoveren. Waarom hij dit precies wilde begrijp ik nog steeds niet, maar ik had er verder niets tegen in te brengen dus ging ik er uiteraard mee akkoord. Wij zijn even later op zoek gegaan naar een goede provider om ons deze rookkanalen te leveren. Natuurlijk zochten we een goede prijs, maar het voornaamste was natuurlijk de kwaliteit. We wisten eerlijk gezegd niet waar je zulke producten kon vinden. Eerst gingen we bij ons enkele winkels af, maar er was altijd iets dat in de weg stond. Of de prijs was te hoog of de kwaliteit was niet goed genoeg.

flexibel-rvs

Een vriend raadde ons toen aan om gewoonweg eens te kijken op de kachelconcurrent.com. We hoopten uiteraard dat dit wel een goede oplossing zou zijn. Alles zag er goed uit en we besloten al snel om contact op te nemen met dit bedrijf. De telefoniste was bijzonder aardig en kort erop hadden we al onze bestelling geplaatst. We waren zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden die ook zijn schoorsteen wil renoveren!