Een mooie muursticker vind je bij plak het zelf!

1 min gelezen
Plak het zelf

Plak het zelfIk zelf bekeek mijn huis afgelopen week eens nauwkeurig. Mijn huis zag er vanaf de buiten sfeerloos uit. Deze buitenkant wilde ik dan ook wat leuker gaan maken. Ik wilde een mooie uitstraling verkrijgen. Zodoende nam ik een kijkje op het internet met de intentie mijn huis vanaf de buitenkant een beter uitstraling te geven. Via het internet kwam ik terecht op de website van plak het zelf. Ik bekeek de website en op deze website kon ik een prachtige muursticker laten ontwerpen. Met deze muursticker kon ik mijn huis natuurlijk op een leuke manier een soort van upgrade. Vandaar dat ik het besluit nam om contact op te nemen met plak het zelf!

Muursticker

Van het een kwam dan ook het ander!

Na contact opgenomen te hebben met Plak het zelf nam ik het besluit om een ontwerp te maken. De prijzen die dit bedrijf hanteerde waren zeer laag deze prijzen haalde mij dan ook over tot koop. Dezelfde dag stuurde ik mijn ontwerp nog naar Plak het zelf. Enkele dagen later kreeg ik de sticker dan ook aan huis geleverd. De sticker is prachtig geworden en ik heb hem dan ook meteen geplaatst op de muur. Hierdoor ziet mijn woning er vanaf de buitenkant een stuk leuker uit!

kwaliteit