Gas en stroom goedkoop zoeken via 123stroomengas.nl

2 min gelezen

logoHallo lezers, fijn dat jullie er weer zijn. Ik ga jullie vandaag een goede tip meegeven om geld te besparen. De aanleg van deze tip is omdat ik dit zelf een lange tijd heb gedaan. Ik heb het dan over het feit dat ik ook geld kon besparen al die tijd. Zelf ben ik hier achtergekomen doordat ik naar een vergelijkingssite ging voor gas en stroom. Gas en stroom goedkoop is dus vanaf nu voor jullie ook reëel. Iemand binnen mij familie attendeerde mij hier laatst op. Ze was benieuwd of ik van de site gehoord had, namelijk 123stroomengas.nl. Op deze site kun je verschillende aanbieders van stroom en gas met elkaar vergelijken. Ik weet zelf maar al te goed hoeveel aanbieders er in Nederland zijn hiervoor. Vaak hebben deze bedrijven ook nog eens meerdere acties of aanbiedingen. Op de wijze raak je dan al snel het overzicht kwijt. Ik had een half jaar geleden al eens een poging gedaan om alles met elkaar te vergelijk, maar ik kwam er toen niet uit. Gelukkig had ik dit dankzij 123stroomengas.nl wel. Hun concept werkt eenvoudig, ik zal hier wat dieper op in gaan.

Payoff-50

Hoe werkt hun concept

gallery-img8kleinWanneer je op hun pagina bent zie je al gelijk waar je moet zijn, namelijk bij tarieven. Hier moet je dan jouw eigen postcode invoeren. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van alle aanbieders van gas en stroom bij jou in de buurt. Het kan namelijk voorkomen Dat niet elk bedrijf een landelijk dekking heeft. Maar eenmaal het overzicht voor je, kun je gaan filteren op wat jij belangrijk vindt. Tenslotte kun je nog enkele pakketten met elkaar vergelijken. Zo krijg jij dus ook gas en stroom goedkoop. Heel eenvoudig dus, bezoek ze maar eens en kom er zelf achter.