Inspiratie om jouw lampenkap te laten bedrukken

2 min gelezen
Lampenkap bedrukken

Ben jij toe aan een nieuwe look in huis? Heb je al een tijdje dezelfde lampenkap, maar is het tijd voor iets nieuws? Dan is het bedrukken van jouw lampenkap wellicht een goed idee! Het geeft niet alleen een nieuwe uitstraling aan de kamer, maar het zorgt er ook voor dat je jouw persoonlijke touch in de kamer kunt leggen. In deze blogpost geeft Regina Lampenkampen we je inspiratie om jouw lampenkap te laten bedrukken.

Foto prints

Een foto print op de lampenkap is een leuke manier om een persoonlijk tintje aan de kamer te geven. Zo kun je jouw lampenkap bedrukken met een foto van een mooie vakantie, een familielid of misschien wel gewoon een mooie foto van een natuurpark. Je kunt verschillende soorten fotoprinters gebruiken en er zijn tal van online winkels die diensten aanbieden om stijlvolle lampenkappen te maken met jouw gekozen foto.

Patronen

Als een fotoprint niet helemaal jouw ding is, dan kun je ook jouw lampenkap bedrukken met een patroon. Er zijn tal van verschillende patronen die je kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld een patroon dat past bij jouw interieur of een patroon dat past bij het seizoen. Een leuke optie is om de patronen op de lampenkap te laten aansluiten op de patronen op de gordijnen of de kussens in de kamer.

Tekstopdruk

Als je van schrijven houdt of gewoon een mooie quote hebt gevonden die bij jouw kamer past, kun je ervoor kiezen om deze op jouw lampenkap te bedrukken. Een inspirerende quote of favoriete songtekst kan een kamer opfleuren en een persoonlijk tintje geven aan de kamer.

Thema's

Je kunt ook thema's gebruiken om jouw lampenkap te bedrukken. Zoals bijvoorbeeld een landschap bedrukken op een lampenkap of een plafondlamp in landelijke stijl. Op deze manier krijg je het gevoel in een landschap te zitten wanneer je naar je lamp kijkt. Je kunt ook kiezen voor thema's zoals sporten, muziek of kunst. Zo kun je de lampenkap afstemmen op jouw persoonlijke interesses.

DIY

Als je creatief bent aangelegd, kun je ook ervoor kiezen om jouw lampenkap te bedrukken met een eigen ontwerp. Gebruik blokken en verf om geometrische ontwerpen of schetsen op de lampenkap te creëren. Je hebt een afdruk en een liniaal nodig om de contouren te maken en stiften of verf om in te kleuren.

Samengevat;

Er zijn ontzettend veel manieren om jouw lampenkap te laten bedrukken. Van foto's tot patronen tot tekst afdrukken, je kunt een persoonlijk tintje geven aan jouw kamer door creatief te zijn. Hopelijk heeft deze blogpost je geïnspireerd om jouw lampenkap nieuw leven in te blazen!