Keukens van hoge kwaliteit koop je bij keuken Beuningen!

1 min gelezen

Wanneer u een nieuwe keuken nodig heeft voor uw woning bent u bij ons op het juiste adres! Keuken Beuningen is gespecialiseerd in het verkopen van topkeukens in de omgeving van Beuningen. Het uitzoeken van de ideale keuken is iets wat je niet elke dag doet. Onze keukenspecialisten hebben enorm veel ervaring en willen u graag van dienst zijn. Met ons bent u verzekerd van een topkwaliteit keuken. Keuken Beuningen doet er alles aan om de klant tevreden te stellen met onze keukens. Wij van keuken Beuningen zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is!  

Voordelen van Keuken Beuningen!

Als u een ontwerp gekozen heeft is de levertijd van uw keuken 6 tot 8 weken. Alle keukenonderdelen worden in Bemmel verzameld en er wordt hier gecontroleerd of er echt niks ontbreekt. Zo zijn we er zeker van dat u geen onderdelen mist tijdens de montage van uw keuken. De keuken wordt gemonteerd door een professioneel montagebedrijf. Alle apparaten uit uw keuken worden geregistreerd voor u zodat u recht heeft op garantie. Alle apparaten komen dan ook met een garantie van een aantal jaar.

Super veel merken!

Keuken en Keukens is een dealer van erg bekende leveranciers, zoals bijvoorbeeld Atag, Bosch en Pelgrim. Bij ons heeft u een aantal belangrijke voordelen tegenover andere keukenbedrijven. Zo heeft u bij ons prettig persoonlijk contact, eerlijk advies en scherpe prijzen. Wij hopen snel kennis met u te maken en uw keuken Beuningen te mogen ontwerpen!