Marcel van Hooijdonk koopt en verhuurt in Nederland

1 min gelezen
Huis-kopen

Marcel van Hooijdonk zit het ondernemen in het bloed. Hij richt zich op het kopen en verbouwen van panden in Nederland. Hij maakt er woningen van om op die manier zijn steentje bij te dragen aan de woningnood in veel Nederlandse steden. Marcel van Hooijdonk vindt het niet te begrijpen dat er honderdduizenden panden leeg staan in Nederland en dat er daarnaast zoveel mensen wanhopig op zoek zijn naar een huis.

Panden kopen en opknappen is de passie van Marcel van Hooijdonk’

Marcel van Hooijdonk koopt in verschillende steden in Nederland panden op die hij opknapt en vervolgens verhuurt. Het gaat daarbij om woningen, maar ook om voormalige bedrijfspanden en winkelpanden die tot woningen worden getransformeerd. Zo kunnen meer mensen een passende woning vinden, bijvoorbeeld in studentenstad Leiden, waar velen op zoek zijn naar een kamer als ze gaan studeren en die maar heel moeilijk kunnen vinden tegen een betaalbare huurprijs. Marcel wil hier graag wat aan doen.

Een verantwoorde manier van vastgoedbeheer

Marcel van Hooijdonk streeft naar een verantwoorde manier van het beheren van vastgoed. Hij koopt een pand op en renoveert dit eerst grondig alvorens het wordt verhuurd. Zo weten de huurders dat ze terechtkomen in een huis waar ze zorgeloos kunnen wonen. De woningen die Marcel van Hooijdonk met zijn bedrijf in beheer heeft zijn gelegen in verschillende steden in Nederland. Hij heeft uiteraard overal contacten om het beheer en onderhoud aan de panden goed te laten verlopen.